Visste du att en kopp kaffe kan förändra ditt sexliv redan I DAG!

Thaiagra M-Coffee med Tongkat Ali. 100% äkta och med GRATIS leverans – direkt från Asien.

Vad är Thaiagra?

Thaiagra M Coffee Gold - snabbkaffe för snabb potens.

Thaiagra är ett potenshöjande snabbkaffe med Tongkat Ali. Thaiagra™ är ett snabbkaffe som innehåller Tongkat Ali, ett naturligt potenshöjande rotextrakt från Asien som i stort sett är helt okänt i västvärlden. Det fantastiska med denna produkt är att den fungerar omedelbart och är samtidigt helt naturlig.

 • Kraftfullare erektioner
 • Fungerar inom 30 min
 • Varar i upp till 12 timmar
 • Högre spermavolymer
 • Bättre uthållighet
 • Ökade testosteronnivåer
 • Förbättrat välbefinnande
 • Ökad energi

A box of Tongkat Ali coffee.Ja, du läste rätt!

Allt du behöver göra är att dricka en kopp kaffe med Tongkat Ali för att du ska kunna prestera som aldrig förr.
Så kan Thaiagra™ öka din libido och sexlust

Den unika utformningen av Thaiagra snabbkaffe med 5% Tongkat Ali rotextrakt kommer att höja din sexlust avsevärt samtidigt som den förbättrat din sexuella prestanda och manlighet. Detta mycket potenta växtbaserade afrodisiakumet från Sydostasien har utvecklats för bästa möjliga resultat och kommer garanterat att stimulera din potens och sexuella förmåga.

De aktiva ingredienserna har i vetenskapliga studier vid upprepade tillfällen visat sig höja spermavolymen, förbättra kvaliteten på erektioner same minska effekterna av impotens.

Vem bör använda Thaiagra™?

Thaiagra fungerar för alla, ung som gammal. Äldre män som lider av låg sexualdrift, impotens eller Erektil Dysfunktion (ED) kommer att uppleva en mycket stor skillnad.

Även yngre män som inte har några speciella problem upplever en mycket starkare drift med hjälp av Thaiagra. Dessutom motverkar det “för tidig utlösning” vilket låter dig prestera både bättre och längre.

Tongkat Ali är även känt under följande namn: Eurycoma Longifolia, Ali’s Umbrella, Ali’s Walking Stick, Long Jack, Malaysian Ginseng, Bumi Batang, Pasak Bumi, Cây bá bệnh and Tho Nan.

Fungerar Thaiagra™ verkligen som utlovat?

Absolut!

Male Performance EnhancerTongkat Ali har använts av män i Malaysia under många år för att öka sexlusten och även för att behandla många sjukdomar, men är trots det nästan helt okänt i västvärlden.

 

Det fungerar genom att stadigt producera testosteron över dina naturliga nivåer. Testosteron är främst ansvarigt för tillväxt och utveckling av det manliga könsorganet, inklusive penis, testiklar, pung, prostata och sädesblåsor.

 

Kliniska tester har visat att en ökad nivå av testosteron ger ökad styrka, muskelmassa, minskat kroppsfett samt förhöjd sexlust. Ytterligare effekter inkluderar ökade spemavolymet, förhöjd vitalitet och större sexlust. Många andra hälsofördelar har även rapporterats genom självstudier.

Fördelar

 • Kraftfullare stånd
 • Långvariga erektioner
 • Fungerar inom 30 min
 • Varar i upp till 12 timmar
 • Högre spermavolymer
 • Bättre uthållighet
 • Ökade testosteronnivåer
 • Förhöjd sexlust
 • Motverkar tidig utlösning
 • Ökad virilitet

A box of Tongkat Ali coffee.Övertygad än?

Vi är så säkra på att du kommer att bli nöjd att vi erbjuder hela 60 dagars returrätt på Thaiagra. Din partner kommer garanterat att märka en positiv skillnad.
Vetanskap & Forskning bakom Thaiagra™

En erektion (penis tumescens) startar i hjärnan under sexuell upphetsning från antingen sensorisk eller psykisk stimulans. Detta frigör en kemikalie som kallas kväveoxid (NO) från endotelceller som fungerar som en neurotransmittor som orsakar avslappning av den erektila vävnaden inuti penis (svällkroppen) och därefter en erektion. Genom att ökade nivåer av testosteron produceras i testiklarna och hypofysen, möjliggörs utvecklingen av en sund erektion.

Fig. 1 Corpus Cavernosum

Corpus spongiosum (corpus cavernosum urethrae) är en rörformad struktur som finns under corporacavernosaen. Den innehåller urinröret, genom vilket sperma passerar under utlösning och urin vid urinering.

Fig. 2 Corpora Cavernosa

Penis innehåller två interna cylindrar som kallas corporacavernosaen. Kroppens reaktion på det växtbaserade komplexet som finns i Thaiagras potenshöjande snabbkaffee, och de naturliga kemiska processer som detta orsakar gör att blodkärlen kan öka det venösa blodflödet till penis. Det ökade flödet i kavernösautrymmet i corporacavernosaen tillåter penis att växa i storlek och hårdnar.

How Thaiagra and Tongkat Ali creates an erection.
Forskningsstudier

Den växtbaserade sammansättningen i Thaiagra™ med 5% Tongkat Ali rotextrakt har visat upp anmärkningsvärda resultat när det testats.

Thaiagra with Tongkat Ali research studies.

Fig 1. Oberoende test på 100 volontärer i mars 2015.

Forskningsstudier visar att penisvävnaden i corporacavernosaen ökar i kapacitet och fungerar mer effektivt när den utsätts för Tongkat Ali-extraktet i Thaiagras snabbkaffe.

Några Omdömen Från Våra Nöjda Kunder

Jag rekommenderar varmt detta till dig som vill ha en riktigt bra natt (eller dag) där du kommer att känna en enorm skillnad. Den stenhårda effekten varar i några timmar, och efter klimax är du redo för ännu en omgång inom ett par minuter. Sanslöst bra.

Thaiagra Testimonials
Bengt, 28
Stockholm

Det här fungerar verkligen! Redan efter 30 minuter började jag känna av effekten och kunde därefter njuta av en riktigt stor erektion. Även i slakt tillstånd känns min penis större. Jag kommer definitivt att köpa Thaiagra på en regelbunden basis. Tack för bra service och en underbar produkt.

Thaiagra Testimonials
Carl-Magnus, 43
Uppsala

Jag landade på Thaiagras hemsida av en ren slump och hade aldrig hört talas om Tongkat Ali tidigare. Det är en fantastisk ört som verkligen fungerar. Det har haft en stor inverkan på min sexlust, och mitt sexliv är nu bättre än när jag var hälften så gammal.

Thaiagra Testimonials
Allan, 63
Östersund
BESTÄLL THAIAGRA™ I DAG!

Tryggt köp med nöjd kund-garanti

Nöjd Kund-garanti och returrättVårt snabbkaffe med Tongkat Ali Instant Coffee skickas fraktfritt från vårt lager i Thailand inom 24 timmar efter att du lagt din beställning. Försändelsen skickas i ett eller flera kuvert beroende på hur många förpackningar du beställer. Varje förpackning innehåller 10 portionspåsar. 

Vi är så säkra på att du kommer att bli nöjd att vi erbjuder 60 dagars returrätt. Läs mer på länken längst ned på sidan.

 • GRATIS frakt ingår i priset
 • Vi skickar din beställning inom 24 timmar
 • Du kan spåra din beställning på nätet
 • 60 dagars pengar tillbaka-garanti
 • Ditt kontoutdrag visar “Paypal * CreativeChili”
Köp 1 set Thaiagra med Tongkat Ali
Köp 3 set Thaiagra med Tongkat Ali
Köp 5 set Thaiagra med Tongkat Ali
Kontakta Oss

Thaiagra (Thailand)

c/o Creative Chili Co Ltd
Emperor 1
222/85 Soi 12
50100 Chiang Mai
Thailand
info@thaiagra.se

Ditt Namn (krävs)

Din E-post (krävs)

Ärende

Ditt Meddelande

Frågor & Svar

Kommer jag att uppleva ökad sexuell prestanda?

De kraftfulla örterna i Thaiagra M-Coffee Gold erbjuder ett effektivt sätt att både öka sexlust och prestanda, något som leder till en märkbar förbättring vad gäller den sexuella upplevelsen. Du kommer även att uppleva mer energi, sexdrift och längre tid till utlösning. Allt detta utan några bieffekter.

Hur lång tid tar det innan Thaiagra börjar verka?

De flesta upplever en effekt inom 30-60 minuter efter intag av Thaiagra. Tänk på att precis som alla potenshöjande medel fungerar Thaiagra inte utan stimulans. Du kan dock börja känna dig “varm i blodet” direkt efter intag.

Fungerar Thaiagras Tongkat Ali på kvinnor?

Nej. Tongkat Ali ökar produktionen av det manliga könshormonet Testosteron, vilket gör att det inte har någon effekt på kvinnor. Vi arbetar dock på att ta fram en ny produkt som baseras på en populär ört i Thailand, vilket fungerar mycket väl på kvinnor.

En kvinnas sexlust styrs mycket av ökad blodcirkulation. Det betyder att en viss diet kan höja sexlusten hos kvinnor, som exempelvis vitlök.

Ger det några bieffekter?

Eftersom Tongkat Ali är ett naturligt rotextrakt är det i stort sett helt fritt från oönskade bieffekter. Tänk dock på att när dina testosteronvärden ökar kan du känna av mindre svettningar och känna dig något mer aggressiv än normalt.

Finns det några garantier att det verkligen fungerar?

Vi är så övertygade att du kommer bli nöjd att vi erbjuder 60 dagars returrätt. Läs mer om det på länken längst ned på sidan. I våra tester fungerar Thaiagra som utlovat hos cirka 90 procent av alla män. Skulle det inte fungera för dig har du rätt att få pengarna tillbaka.

Vad innehåller Thaiagra M-Coffee Gold?

Tongkat Ali är den “hemliga” ingrediensen i vårt snabbkaffe. Det är känt för att vara mycket effektivt vad gäller sexuellt välmående och ökad libido. I kombination med aminosyran Arginin förbättras även den sexuella prestationsförmågan.

Ingredienserna i Thaiagra M-Coffee Gold är: Non-dairy creamer (gräddersättning) (76%), Coffee powder (kaffepulver) (17%), Tongkat Ali (5%), Arginine (Arginin) (1%), Lutein (0.04%), Artificial Sweetener Sucralose & Acesulfame-K (0.96%)

Nettovikt per portion: 16 gram. Ett set Thaiagra består av 10 portionspåsar.

Tänk på att om du har dåligt hjärta, lågt blodtryck eller tar medicin mot lågt eller högt blodtryck bör du inte konsumera Thaiagra.

Hur ofta kan jag ta Thaiagra?

Normalt fungerar en kopp med Thaiagra M-Coffee Gold för de flesta personer. Skulle du inte känna av effekten kan du prova och se om det fungerar bättre med två koppar.

 

Efter att du har tagit Thaiagra bör du vänta 1-2 dagar och låta kroppen vila innan nästa session. Lagom är bäst även i detta sammanhang. Ett set med 10 portionspåsar Thaiagra bör därför räcka i minst en månad.

Fungerar Tongkat Ali i kombination med alkohol?

Baserat på vad våra kunder rapporterat fungerar Thaiagras M-Coffee Gold tillsammans med alkohol i måttliga mängder. Tänk på att eftersom Tongkat Ali höjer dina testosteronvärden bör du vara vaksam på humörsvängningar när du är berusad.

Kan jag använda Thaiagra med ett befintligt medicinskt tillstånd?

Att du skulle drabbas av oönskade sidoeffekter är mycket osannolikt då Tongkat Ali är ett naturligt rotextrakt. Du bör dock inte konsumera Thaiagra M Coffee Gold om du lider av svagt hjärta, har högt eller lågt blodtryck eller tar mediciner för lågt blodtryck. Det här gäller alla örter eller produkter som ökar testosteronproduktionen.

Levererar ni diskret?

Självklart. Thaiagra skickas i ett omärkt kuvert via det thailändska postverket, Thailand Post. Ditt kontoutdrag kommer att visa “Paypal * Creativechili“.

Hur lång tid tar leveransen?

När du lagt din beställning skickar vi inom 24 timmar (Mån-Fre). Leverans till Sverige tar normalt 7-10 arbetsdagar. Så snart din beställning har skickats kommer du att få ett mejl med en kod (tracking code) som låter dig spåra försändelsen via Thailand Posts hemsida.